Vision Balans

Välkommen!

Hej!

Äntligen är jag igång med bloggen. Det har varit ganska mycket på sistone. Bland annat har SALO anmält 2 personal på arbetsförmedlingen i Norrköping för tjänstefel. Sedan håller vi på att titta på hur de privata förmedlingsaktörerna agerar, och det finns en del att fundera över. Till exempel hur man kan stoppa in 26 personer i en lokal som har cirka 20 kvadratmeter yta.

Trots att alliansregeringen slår sig för bröstet och hävdar att de skapat en massa jobb så är en ökning av arbetslösheten i antågande. Konjunkturen viker och minskar arbetsgivarnas redan låga vilja att anställa folk som inte har anställning eller som är sjukskrivna. Det är dags att titta på hur de strukturer som styr ekonomin fungerar.

På återseende!

Henrik Lund, ordförande

Följ min blogg med bloggkoll

Lämna en kommentar